Troba la teva recepta

Un suc depuratiu i vitalitzador, ideal per prendre dins d’un pla de neteja orgànica o per afrontar l’astènia primaveral. Si voleu millorar la qualitat de la pell i els cabells, no deixeu d’incorporar la col arrissada als vostres plats o sucs, ja que es considera un superaliment per la seva qualitat nutricional. Quan va bé prendre’n: al desdejuni o també abans de dinar.

Preparació

  1. Liqüeu la poma, la col, l’api, els germinats i la llimona. Afegiu-hi llavors de cànem.
  2. Per fer un smoothie: tritureu tots els ingredients amb mig alvocat, una culleradeta d’espirulina en pols o de proteïna de pèsols.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto