Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els escamarlans i els llagostins, i conserveu el cap dels segons. Talleu el llucet i el turbot a rodanxes d’1 cm de gruix. Renteu els molls. 
  2. En una graella amb les brases a punt, poseu els medallons de peix, els llagostins i els escamarlans nets, les cloïsses, les navalles i els molls sencers. Rostiu-ho fins que el peix i el marisc estiguin ben cuits. 
  3. Traieu el peix de la brasa de manera gradual i a mesura que es vagi fent: primer els llagostins i els escamarlans, després les cloïsses i les navalles, i, finalment, els medallons i els molls. 
  4. Aromatitzeu les brases afegint unes branques de romaní a la graella. Per acompanyar la graellada de peix i marisc, n’hi ha prou amb unes gotes de llimona o un bon raig d’oli d’oliva. També es pot acompanyar amb una salsa de xili o amb maionesa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: