Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu molt bé la tripa del bacallà, traieu-ne la pell de color fosc i dessaleu-lo amb aigua freda 2 h.
  2. Poseu la tripa en una cassola amb llorer, la pell d’una llimona, pebre negre en gra, dues branques de julivert, dos grans d’all i farigola. Deixeu-ho coure 10 min i refredeu-ho dins del seu mateix brou.
  3. Talleu la tripa a dauets petits. Salteu-la amb una mica d’all, una mica de la seva mateixa aigua i lligueu-ho com un pil-pil.
  4. Escaldeu els pèsols a l’anglesa: una mica bullits, escorreguts i saltats a la paella amb mantega.
  5. Talleu les rodanxes de botifarra i marqueu-les a la planxa.
  6. Muntatge: poseu a la base la tripa de bacallà, els pèsols frescos i la botifarra. Al damunt, el pil-pil i unes flors de pèsol al costat. Refresqueu-ho amb oli d’oliva i uns pètals de flors.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 283

TRENQUEM ELS MENÚS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Joan Capilla

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: