Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Cuineu el Bròquil Florette al microones durant 5 minuts, aproximadament, i aboqueu-lo en un recipient per batre.
  2. Afegiu-hi els cigrons cuits, el gra d'all pelat, la tahina i el suc de llimona.
  3. Afegiu-hi 3 cullerades d'oli d'oliva i tritureu el conjunt fins aconseguir una textura homogènia. Emplateu-ho i decoreu-ho amb comí i pinyons.
  4. Talleu les tortillas en triangles. Col·loqueu-les sobre una safata amb paper de forn i pinteu-les amb oli d'oliva.
  5. Afegiu-hi pebre vermell, pebre i sèsam. Enforneu-ho a 190 ºC durant 10 minuts i serviu-ho juntament amb l'hummus.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: