Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les patates a grills llargs i més aviat grossos. Deixeu algunes patates ben netes però sense pelar, per donar-los més gust. Remulleu-les en aigua, per eliminar-ne el midó.
  2. Ofegueu-les en l’oli a baixa temperatura, fins que quedin cremoses per dins.
  3. Deixeu-les refredar com a mínim 1 h, perquè puguin formar una fina capa d’escorça.
  4. Fregiu les patates a alta temperatura (180 ºC) en oli abundant, per aconseguir que quedin ben cruixents. Eixugueu-les i poseu-les en un recipient amb paper de cuina, perquè absorbeixin bé l’oli. Salpebreu-les.
  5. Per a la salsa dos formatges: en una paella antiadherent, poseu els dos formatges i afegiu-hi una mica d’aigua. Amb una cullera de fusta, remeneu-ho i barregeu-ho bé.
  6. Serviu la salsa de formatge per sobre de les patates cruixents, amb una miqueta de xili jalapeño en vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto