Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu les patates a grills llargs i més aviat grossos. Deixeu algunes patates ben netes però sense pelar, per donar-los més gust. Remulleu-les en aigua, per eliminar-ne el midó.
  2. Ofegueu-les en l’oli a baixa temperatura, fins que quedin cremoses per dins.
  3. Deixeu-les refredar com a mínim 1 h, perquè puguin formar una fina capa d’escorça.
  4. Fregiu les patates a alta temperatura (180 ºC) en oli abundant, per aconseguir que quedin ben cruixents. Eixugueu-les i poseu-les en un recipient amb paper de cuina, perquè absorbeixin bé l’oli. Salpebreu-les.
  5. Per a la salsa dos formatges: en una paella antiadherent, poseu els dos formatges i afegiu-hi una mica d’aigua. Amb una cullera de fusta, remeneu-ho i barregeu-ho bé.
  6. Serviu la salsa de formatge per sobre de les patates cruixents, amb una miqueta de xili jalapeño en vinagre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto