Preparació
- Abans de començar, submergiu les rodanxes d’albergínia en aigua freda i sal durant 1 hora, escorreu-les, eixugueu-les amb un drap de cuina i passeu-les per farina.
- Fregiu-les amb oli ben calent i reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
- Eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina.
- Fregiu-los lleugerament a la mateixa paella que l’albergínia, procurant que quedi en làmines. Escorreu-los i reserveu-los.
- Elaboreu una salsa de tomàquet, fent servir l’oli utilitzat per fregir el bacallà i l’albergínia per a daurar l’all, la ceba i els tomàquets durant uns minuts.
- Afegiu-hi sal i pebre.
- Munteu els plats de la següent manera: comenceu per una base de rodanxes d’albergínia, el bacallà a sobre, la salsa de tomàquet, les rodanxes d’albergínia de nou, més tomàquet i, per últim, el cibulet i els encenalls de parmesà per a decorar.