Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Abans de començar, submergiu les rodanxes d’albergínia en aigua freda i sal durant 1 hora, escorreu-les, eixugueu-les amb un drap de cuina i passeu-les per farina. 
  2. Fregiu-les amb oli ben calent i reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
  3. Eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina. 
  4. Fregiu-los lleugerament a la mateixa paella que l’albergínia, procurant que quedi en làmines. Escorreu-los i reserveu-los.
  5. Elaboreu una salsa de tomàquet, fent servir l’oli utilitzat per fregir el bacallà i l’albergínia per a daurar l’all, la ceba i els tomàquets durant uns minuts. 
  6. Afegiu-hi sal i pebre.
  7. Munteu els plats de la següent manera: comenceu per una base de rodanxes d’albergínia, el bacallà a sobre, la salsa de tomàquet, les rodanxes d’albergínia de nou, més tomàquet i, per últim, el cibulet i els encenalls de parmesà per a decorar.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: