Troba la teva recepta

Preparació

  1. Abans de començar, submergiu les rodanxes d’albergínia en aigua freda i sal durant 1 hora, escorreu-les, eixugueu-les amb un drap de cuina i passeu-les per farina. 
  2. Fregiu-les amb oli ben calent i reserveu-les en un plat amb paper absorbent.
  3. Eixugueu els lloms de bacallà amb un drap de cuina. 
  4. Fregiu-los lleugerament a la mateixa paella que l’albergínia, procurant que quedi en làmines. Escorreu-los i reserveu-los.
  5. Elaboreu una salsa de tomàquet, fent servir l’oli utilitzat per fregir el bacallà i l’albergínia per a daurar l’all, la ceba i els tomàquets durant uns minuts. 
  6. Afegiu-hi sal i pebre.
  7. Munteu els plats de la següent manera: comenceu per una base de rodanxes d’albergínia, el bacallà a sobre, la salsa de tomàquet, les rodanxes d’albergínia de nou, més tomàquet i, per últim, el cibulet i els encenalls de parmesà per a decorar.  

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

VI Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls

Amb l’objectiu de reivindicar l’autèntica calçotada i la cuina del calçot, l’Ajuntament...

22-23 nov

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià 2019

D’aquí a tres anys tindrà lloc la commemoració del 500è aniversari de l’estada...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto