Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als seitons: poseu en un cassó al foc aigua, vinagre i sal fins que comenci a bullir. Retireu-ho i deixeu-ho refredar. Netegeu els seitons sota l’aixeta i traieu-ne l’espina. Introduïu-los en el marinat 12 h a la nevera.
  2. Per a la samfaina: piqueu les verdures per separat i aneu-les saltant en una paella antiadherent amb un raig d’oli. Barregeu-les totes en un bol; un cop fredes, hi afegiu la maionesa i el julivert, i ho mescleu. Bulliu la pasta wonton en abundant aigua salada 3 min. Refredeu-la en aigua freda i gel i estireu-la al damunt de paper de cuina.
  3. Per a la vinagreta: poseu quatre cullerades de iogurt, tres cullerades d’oli, una de vinagre i tres de porradell picat en un bol. Remeneu-ho.
  4. Muntatge: col·loqueu de base la pasta, en una safata gran o en un plat (lasanya individual), i al damunt, amb l’ajut d’un motlle, hi col·loqueu la samfaina i els seitons, per capes. Repetiu l’operació un segon cop, i deixeu sempre els seitons a l’última capa. Amaniu els enciams i les herbes amb l’oli, la sal i el vinagre. Acabeu-ho amb la vinagreta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: