Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa de tempura: barregeu les farines de blat i d’arròs amb l’aigua i l’impulsor fins a obtenir una pasta de textura lleugera. Deixeu-la reposar a la nevera. 
  2. Enfarineu les cues de llagostí amb els 50 g de farina d’arròs i passeu-les per la pasta de tempura. Fregiu-les en una paella 1 min a 170 ºC i retireu-les. Deixeu-les entebeir. Torneu-les a passar per la massa de tempura i fregiu-les fins que quedin cruixents. Retireu-les. 
  3. Poseu una mica d’oli en una paella i ofegueu-hi el gingebre. Afegiu-hi les cues de llagostí fregides i salteu-ho. Aboqueu-hi la mel sense parar de saltar, fins que la massa es comenci a caramel·litzar. Incorporeu-hi el sèsam. Barregeu-ho i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: