Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Bulliu la llet de cabra amb el romaní i el ginebró trencat. Coleu-ho i afegiu-hi les fulles de gelatina hidratades prèviament amb aigua freda; deixeu-ho quallar a la nevera.
  2. Torreu els pinyons i en calent tritureu-los amb el sucre i l’oli fins que aconseguiu una pasta fina.
  3. Prepareu el pa de pessic. Munteu els ous amb el sucre, barregeu la mantega a punt de pomada amb el praliné de pinyons i barregeu-ho delicadament. Finalment, incorporeu-hi la farina amb delicadesa i els pinyons.
  4. Prepareu un caramel fosc amb el sucre i l’aigua. Escalfeu la nata i afegiu-la amb molt de compte al caramel.
  5. Muntatge: trenqueu la llet de cabra a trossos irregulars i col·loqueu-la al centre del plat. Poseu un quadrat de pa de pessic a sobre de la llet, feu un cordó amb el caramel pel voltant de la llet, i damunt del pa de pessic poseu una bola de gelat de gerds. Acabeu-ho amb quatre pinyons torrats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto