Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escateu el llobarro, traieu-ne les tripes i passeu-hi un petit raig d’aigua. Filetegeu-lo i traieu-li l’espina central.
  2. Feu un sofregit amb les cebes trinxades. En una cassola, amb un raig generós d’oli, coeu-les a foc lent 15 min. Separeu-les en dues meitats i poseu cada meitat en una cassola diferent, per elaborar dues salses.
  3. En una de les cassoles poseu-hi el pebrot trinxat i coeu-lo a foc lent 10 min. Afegiu-hi la tinta i la meitat del brou, deixeu que bulli 5 min, tritureu-ho, rectifiqueu-ho de sal i passeu-ho pel colador xinès.
  4. A l’altra cassola amb ceba sofregida poseu dos carbassons tallats a rodanxes, sense pelar, i una patata pelada, tallada menuda. Sofregiu-ho a foc lent 10 min. Aboqueu-hi l’altre mig litre de brou i coeu-ho a foc lent 30 min.
  5. Tritureu-ho, saleu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Talleu el tercer carbassó a dauets menuts i salteu-los a la paella, amb oli, sal i pebre 3 min, a foc mitjà.
  6. Salpebreu el llobarro, a supremes, i coeu-lo a la planxa, només per la part de la pell. Munteu el plat amb el llobarro, les dues salses i el carbassó saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

16 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

14-16 feb

Jornades de Peix i de Sa Perdiu 2020

Menorca celebra, al febrer, dues jornades gastronòmiques que són l’excusa ideal per acostar-vos...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto