Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu el llobarro, traieu-ne les tripes i passeu-hi un petit raig d’aigua. Filetegeu-lo i traieu-li l’espina central.
  2. Feu un sofregit amb les cebes trinxades. En una cassola, amb un raig generós d’oli, coeu-les a foc lent 15 min. Separeu-les en dues meitats i poseu cada meitat en una cassola diferent, per elaborar dues salses.
  3. En una de les cassoles poseu-hi el pebrot trinxat i coeu-lo a foc lent 10 min. Afegiu-hi la tinta i la meitat del brou, deixeu que bulli 5 min, tritureu-ho, rectifiqueu-ho de sal i passeu-ho pel colador xinès.
  4. A l’altra cassola amb ceba sofregida poseu dos carbassons tallats a rodanxes, sense pelar, i una patata pelada, tallada menuda. Sofregiu-ho a foc lent 10 min. Aboqueu-hi l’altre mig litre de brou i coeu-ho a foc lent 30 min.
  5. Tritureu-ho, saleu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Talleu el tercer carbassó a dauets menuts i salteu-los a la paella, amb oli, sal i pebre 3 min, a foc mitjà.
  6. Salpebreu el llobarro, a supremes, i coeu-lo a la planxa, només per la part de la pell. Munteu el plat amb el llobarro, les dues salses i el carbassó saltat.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: