Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escateu el llobarro, traieu-ne les tripes i passeu-hi un petit raig d’aigua. Filetegeu-lo i traieu-li l’espina central.
  2. Feu un sofregit amb les cebes trinxades. En una cassola, amb un raig generós d’oli, coeu-les a foc lent 15 min. Separeu-les en dues meitats i poseu cada meitat en una cassola diferent, per elaborar dues salses.
  3. En una de les cassoles poseu-hi el pebrot trinxat i coeu-lo a foc lent 10 min. Afegiu-hi la tinta i la meitat del brou, deixeu que bulli 5 min, tritureu-ho, rectifiqueu-ho de sal i passeu-ho pel colador xinès.
  4. A l’altra cassola amb ceba sofregida poseu dos carbassons tallats a rodanxes, sense pelar, i una patata pelada, tallada menuda. Sofregiu-ho a foc lent 10 min. Aboqueu-hi l’altre mig litre de brou i coeu-ho a foc lent 30 min.
  5. Tritureu-ho, saleu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Talleu el tercer carbassó a dauets menuts i salteu-los a la paella, amb oli, sal i pebre 3 min, a foc mitjà.
  6. Salpebreu el llobarro, a supremes, i coeu-lo a la planxa, només per la part de la pell. Munteu el plat amb el llobarro, les dues salses i el carbassó saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto