Troba la teva recepta

Preparació

  1. Escateu el llobarro, traieu-ne les tripes i passeu-hi un petit raig d’aigua. Filetegeu-lo i traieu-li l’espina central.
  2. Feu un sofregit amb les cebes trinxades. En una cassola, amb un raig generós d’oli, coeu-les a foc lent 15 min. Separeu-les en dues meitats i poseu cada meitat en una cassola diferent, per elaborar dues salses.
  3. En una de les cassoles poseu-hi el pebrot trinxat i coeu-lo a foc lent 10 min. Afegiu-hi la tinta i la meitat del brou, deixeu que bulli 5 min, tritureu-ho, rectifiqueu-ho de sal i passeu-ho pel colador xinès.
  4. A l’altra cassola amb ceba sofregida poseu dos carbassons tallats a rodanxes, sense pelar, i una patata pelada, tallada menuda. Sofregiu-ho a foc lent 10 min. Aboqueu-hi l’altre mig litre de brou i coeu-ho a foc lent 30 min.
  5. Tritureu-ho, saleu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Talleu el tercer carbassó a dauets menuts i salteu-los a la paella, amb oli, sal i pebre 3 min, a foc mitjà.
  6. Salpebreu el llobarro, a supremes, i coeu-lo a la planxa, només per la part de la pell. Munteu el plat amb el llobarro, les dues salses i el carbassó saltat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto