Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les a làmines. Poseu-les en una safata, amb un raig d’oli generós, una copeta de vi blanc i un got d’aigua. Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 20 min.
  2. Passats els 20 min, destapeu la safata i continueu enfornant-ho 10 min més.
  3. Escaldeu les cebes platillo en aigua bullent, 1 min, i refresqueu-les. D’aquesta manera serà molt més fàcil pelar-les.
  4. En una altra safata de forn, poseu les cebetes pelades, la mantega, el sucre, el vi blanc i la sal. Enforneu-ho, a 180 ºC, 15 min.
  5. Poseu les cebes a la safata de les patates.
  6. En un morter, piqueu l’all i el julivert. Afegiu-hi l’ametlla, un raig generós d’oli d’oliva, sal i pebre. Heu d’aconseguir que quedi una mena de pasta.
  7. Cobriu les supremes de lluç amb aquesta barreja i poseu-les per sobre de les patates i les cebes.
  8. Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho, a 180 ºC, 10 min. Passat aquest temps, demaneu a un adult que destapi la safata, coeu-ho 10 min més i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

Les cebes de platillo són petitones i van genial com a acompanyament per a tot tipus de plats, tant de carn com de peix. Si no en trobeu, per fer aquesta recepta les podeu substituir per una ceba gran tallada a quarts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto