Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les a làmines. Poseu-les en una safata, amb un raig d’oli generós, una copeta de vi blanc i un got d’aigua. Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 20 min.
  2. Passats els 20 min, destapeu la safata i continueu enfornant-ho 10 min més.
  3. Escaldeu les cebes platillo en aigua bullent, 1 min, i refresqueu-les. D’aquesta manera serà molt més fàcil pelar-les.
  4. En una altra safata de forn, poseu les cebetes pelades, la mantega, el sucre, el vi blanc i la sal. Enforneu-ho, a 180 ºC, 15 min.
  5. Poseu les cebes a la safata de les patates.
  6. En un morter, piqueu l’all i el julivert. Afegiu-hi l’ametlla, un raig generós d’oli d’oliva, sal i pebre. Heu d’aconseguir que quedi una mena de pasta.
  7. Cobriu les supremes de lluç amb aquesta barreja i poseu-les per sobre de les patates i les cebes.
  8. Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho, a 180 ºC, 10 min. Passat aquest temps, demaneu a un adult que destapi la safata, coeu-ho 10 min més i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

Les cebes de platillo són petitones i van genial com a acompanyament per a tot tipus de plats, tant de carn com de peix. Si no en trobeu, per fer aquesta recepta les podeu substituir per una ceba gran tallada a quarts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13 ago

Tast maridatge de formatges i vins de les Vinyes del Convent

Els dies 13 i 27 d’agost, el sommelier Javier Campo dirigirà un tast de formatges i vins...

15 ago

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

29 ago

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto