Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i demaneu ajuda a un adult per tallar-les a làmines. Poseu-les en una safata, amb un raig d’oli generós, una copeta de vi blanc i un got d’aigua. Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 20 min.
  2. Passats els 20 min, destapeu la safata i continueu enfornant-ho 10 min més.
  3. Escaldeu les cebes platillo en aigua bullent, 1 min, i refresqueu-les. D’aquesta manera serà molt més fàcil pelar-les.
  4. En una altra safata de forn, poseu les cebetes pelades, la mantega, el sucre, el vi blanc i la sal. Enforneu-ho, a 180 ºC, 15 min.
  5. Poseu les cebes a la safata de les patates.
  6. En un morter, piqueu l’all i el julivert. Afegiu-hi l’ametlla, un raig generós d’oli d’oliva, sal i pebre. Heu d’aconseguir que quedi una mena de pasta.
  7. Cobriu les supremes de lluç amb aquesta barreja i poseu-les per sobre de les patates i les cebes.
  8. Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho, a 180 ºC, 10 min. Passat aquest temps, demaneu a un adult que destapi la safata, coeu-ho 10 min més i ja ho tindreu a punt per servir.

El consell

Les cebes de platillo són petitones i van genial com a acompanyament per a tot tipus de plats, tant de carn com de peix. Si no en trobeu, per fer aquesta recepta les podeu substituir per una ceba gran tallada a quarts.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: