Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Convé demanar al peixater que ens netegi els lloms de lluç i els deixi sense pell ni espines.
  2. Talleu els lloms de lluç a medallons de 6 x 6 cm. Amb una culleradeta de farina aixafeu els lloms lleugerament, afegiu-hi una mica de sal i pebre. Afegiu-hi la carn de 2-3 musclos que haureu obert al vapor al centre de cada llom.
  3. Plegueu el lluç sobre si mateix i doneuli forma d’hamburguesa. Els musclos han de quedar tancats a l’interior de les hamburgueses.
  4. Passeu el lluç per ou batut i fregiu-lo en una paella a foc mitjà amb un raig d’oli. Acabeu-ho al forn 3-4 min, a 190 ºC.
  5. Serviu dos medallons de lluç per ració acompanyats d’una culleradeta de salsa tàrtara, allioli o maionesa. Millor si només acompanyeu aquest plat amb un raig de llimona.

CONSELL

Podeu preparar aquests paquetets de lluç amb antelació, tota la que el lluç ens permet, és a dir, un dia o dos màxim i fregir-ho just abans de seure a taula. Acompanyeu aquest plat amb una crema de marisc que us hagi sobrat d’una altra preparació o també amb una crema d’espinacs. Aquest peix blanc permet múltiples preparacions culinàries: guisat, a la planxa, amb salsa, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Taller de Dorayaki japonès

Els ‘dorayakis’ són els pastissets preferits d’un dels personatges més coneguts del...

26 mai

II Cursa de la Cervesa

Després de reunir sis-cents participants l'any passat, la Cursa de la Cervesa arriba a la seva segona edició....

26 mai

VI Mostra de Vins i Caves de Proximitat DVins

La mostra de vins i caves de proximitat DVins arriba a la sisena edició, de nou amb la voluntat de posar a...

27 mai

El Masnou, terra de mar, amb tast de vins i botifarra d’ou

'El Masnou, terra de mar' és un projecte de recuperació del patrimoni local i de promoció...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto