Troba la teva recepta

Preparació

  1. Convé demanar al peixater que ens netegi els lloms de lluç i els deixi sense pell ni espines.
  2. Talleu els lloms de lluç a medallons de 6 x 6 cm. Amb una culleradeta de farina aixafeu els lloms lleugerament, afegiu-hi una mica de sal i pebre. Afegiu-hi la carn de 2-3 musclos que haureu obert al vapor al centre de cada llom.
  3. Plegueu el lluç sobre si mateix i doneuli forma d’hamburguesa. Els musclos han de quedar tancats a l’interior de les hamburgueses.
  4. Passeu el lluç per ou batut i fregiu-lo en una paella a foc mitjà amb un raig d’oli. Acabeu-ho al forn 3-4 min, a 190 ºC.
  5. Serviu dos medallons de lluç per ració acompanyats d’una culleradeta de salsa tàrtara, allioli o maionesa. Millor si només acompanyeu aquest plat amb un raig de llimona.

CONSELL

Podeu preparar aquests paquetets de lluç amb antelació, tota la que el lluç ens permet, és a dir, un dia o dos màxim i fregir-ho just abans de seure a taula. Acompanyeu aquest plat amb una crema de marisc que us hagi sobrat d’una altra preparació o també amb una crema d’espinacs. Aquest peix blanc permet múltiples preparacions culinàries: guisat, a la planxa, amb salsa, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

24 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

03-25 ago

Empordà White Summer Festival

El White Summer Festival s'ha afermat com a esdeveniment cabdal de l'estiu, ja que des de la seva creació...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto