Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta: bulliu la pasta seguint les instruccions del paquet, escorreu-la i refredeu-la.
  2. Per a la bolonyesa de coliflor: en una cassola, poseu l’all picat, la ceba picada, l’api picat, la pastanaga picada, un pessic de sal i pebre i l’oli d’oliva, i feu un sofregit a foc lent.
  3. Piqueu la coliflor en un robot de cuina o ratlleu-la amb un ratllador gruixut
    (heu d’aconseguir una textura similar a la carn picada) i afegiu-la a la cassola on teniu el sofregit. Remeneu-ho una mica.
  4. Afegiu-hi el tomàquet, les fulles d’orenga picades i la cullerada de sucre, i salpebreu-ho.
  5. Deixeu-ho coure a foc lent fins que quedi com una bolonyesa espessa.
  6. Per al muntatge: mescleu la bolonyesa amb la pasta i serviu-la ben calenta en quatre plats fondos.

 

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: