Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant HaHa participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Poseu l'arrós sobre la fulla d'alga fins a cobrir-la i deixant la part superior sense arròs.
  2. Amb una cullera, poseu una mica de tokibo de wasabi. Afegiu-hi la ceba cruixent, cogombre ratllat, micro mesclum i el cranc.
  3. Enrotlleu el maki amb cura i talleu-lo en vuit trossos. Serviu-lo amb una mica de salsa de miso dolça.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: