Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desgraneu les faves. En una cassola de terrissa poseu-hi un xic de llard i d'oli.
  2. Tot seguit, netegeu bé els calamars i talleu-los a rodelles.
  3. Sofregiu el piumoc o el cap de costella i la cansalada. Quan siguin rossos, traieu la cansalada i sofregiu-hi la ceba ben picada i els alls.
  4. Incorporeu-hi les faves, el got de vi blanc i les herbes aromàtiques.
  5. Deixeu-ho coure ben tapat, si pot ser amb un plat soper amb aigua freda. D’aquesta manera, el vapor puja cap amunt i en trobar el plat fred torna a caure cap a la cassola; si cal, hi podeu posar una mica d'aigua o brou.
  6. 5 min abans que s'acabin de fer, afegiu-hi els calamars a rodelles i la cansalada. Tasteu-ho de sal i apagueu el foc.
  7. Deixeu-ho reposar 5 min, aproximadament, i ja podeu servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto