Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una paella al foc amb un dit d’oli i, quan sigui calent, fregiu-hi les fulles d’alfàbrega. Reserveu-les en un paper absorbent.
  2. Peleu els tomàquets i talleu-los en quatre parts. Traieu-los les granes i poseu-los a confitar, coberts d’oli, a temperatura suau.
  3. Marqueu el bacallà a la planxa amb la part blanca mirant cap avall, fins que deixi anar la gelatina i formi una crosta. Gireu-lo i marqueu-lo per l’altra cara.
  4. Amb un pinzell, pinteu el plat en diagonal amb l’olivada.
  5. Poseu el tomàquet confitat al centre del plat. A sobre, poseu-hi el bacallà i, al voltant, un rajolí d’oli d’alfàbrega.
  6. Afegiu-hi l’alfàbrega fregida per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: