Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la muhammara: renteu els pebrots, poseu-los en una safata i escaliveu-los al forn, calent a màxima potència, 40 min, girant-los de tant en tant, fins que estiguin torrats per tots els costats. Retireu-los i deixeu-los refredar.
  2. Peleu els pebrots i elimineu-ne les llavors. Poseu-los en un got de batedora amb la resta d'ingredients, i tritureu-ho fins a tenir un compost uniforme.
  3. Per al pastís: renteu les hortalisses. Talleu el porro a làmines i els carbassons, a mitges llunes.
  4. En una paella ampla, amb tres cullerades d'oli, sofregiu els porros a foc suau, 5 min. Afegiu-hi el carbassó, saleu-ho i coeu-ho 5 min. Retireu-ho.
  5. En un bol, bateu els ous amb una mica de sal i l'orenga, afegiu-hi els formatges i remeneu-ho fins que s'hi integrin i quedi un compost uniforme. Incorporeu-hi les verdures i rememeu-ho.
  6. Poseu la pasta de full sobre un motlle rodó, untat o folrat amb paper vegetal, elimineu els sobrants de massa de les vores i punxeu-ne la superfície. Aboqueu-hi la barreja de carbassó i porros i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 30 min.
  7. Retireu-lo, repartiu-hi les flors sense els pistils per la superfície, amaniu-lo amb una mica de sal i oli, torneu-lo a posar al forn i coeu-lo 15 min, fins que hagi quallat i la massa quedi daurada i cruixent. Deixeu-lo temperar sobre una reixeta.
  8. Per a la crema: renteu els cogombres, peleu-los, trossegeu-los i poseu-los en un got de batedora amb la polpa de l'alvocat i la resta d'ingredients. Tritureu-ho fins aconseguir una crema fina, afineu-la amb aigua, si voleu, i refrigereu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 ago

Cicle Biblioteques amb DO Terra Alta

Torna per setena vegada el cicle cultural i vitivinícola Biblioteques amb DO Terra Alta, un projecte que pretén...

22 ago

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

23 ago

Contalles del Delta

El delta de l’Ebre és un territori singular que amaga indrets i moments màgics. Un dels seus tresors...

24 ago

X Jornades Gastronòmiques d'Empordàlia

El celler Empordàlia celebra la desena edició de les Jornades Gastronòmiques, on es pot gaudir del...

Portada 230 Neta

BUONA SICILIA! EL MENÚ MÉS MEDITERRANI DE L'ESTIU

  • Els sabors de Palma
  • Un menjador senyorial obert a tothom

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto