Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la muhammara: renteu els pebrots, poseu-los en una safata i escaliveu-los al forn, calent a màxima potència, 40 min, girant-los de tant en tant, fins que estiguin torrats per tots els costats. Retireu-los i deixeu-los refredar.
  2. Peleu els pebrots i elimineu-ne les llavors. Poseu-los en un got de batedora amb la resta d'ingredients, i tritureu-ho fins a tenir un compost uniforme.
  3. Per al pastís: renteu les hortalisses. Talleu el porro a làmines i els carbassons, a mitges llunes.
  4. En una paella ampla, amb tres cullerades d'oli, sofregiu els porros a foc suau, 5 min. Afegiu-hi el carbassó, saleu-ho i coeu-ho 5 min. Retireu-ho.
  5. En un bol, bateu els ous amb una mica de sal i l'orenga, afegiu-hi els formatges i remeneu-ho fins que s'hi integrin i quedi un compost uniforme. Incorporeu-hi les verdures i rememeu-ho.
  6. Poseu la pasta de full sobre un motlle rodó, untat o folrat amb paper vegetal, elimineu els sobrants de massa de les vores i punxeu-ne la superfície. Aboqueu-hi la barreja de carbassó i porros i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 30 min.
  7. Retireu-lo, repartiu-hi les flors sense els pistils per la superfície, amaniu-lo amb una mica de sal i oli, torneu-lo a posar al forn i coeu-lo 15 min, fins que hagi quallat i la massa quedi daurada i cruixent. Deixeu-lo temperar sobre una reixeta.
  8. Per a la crema: renteu els cogombres, peleu-los, trossegeu-los i poseu-los en un got de batedora amb la polpa de l'alvocat i la resta d'ingredients. Tritureu-ho fins aconseguir una crema fina, afineu-la amb aigua, si voleu, i refrigereu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto