Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pesto: escaldeu les fulles d’alfàbrega en aigua bullent, 10 s, i refredeu-ho amb aigua i gel. Poseu tots els ingredients a la Thermomix i tritureu-ho.
  2. Poseu els musclos a bullir en una olla, tapats amb mig dit d’aigua.
  3. Quan es comencin a obrir, afegiu-hi el pesto i deixeu-ho bullir 30 s més.
  4. Sacsegeu-ho.
  5. Serviu-ho en un plat fondo.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: