Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Entebioneu la mantega a punt de pomada. A continuació, peleu els alls i trinxeu-los ben petits juntament amb les fulles de julivert. Barregeu-hi la mantega i saleu-ho.
  2. Netegeu i renteu 250 g de musclos per persona. Poseu els musclos amb un raig d’aigua en una olla tapada. Poseu-la al foc perquè s’obrin.
  3. Una vegada oberts, separeu-ne la clova i poseu els musclos en una plàtera de forn. Poseu-hi un xic de mantega amb all i julivert pel damunt (tot just una culleradeta de cafè) i gratineu-los al forn 1 min. Opcionalment, podeu empolsar-los amb pa ratllat abans de gratinar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto