Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Entebioneu la mantega a punt de pomada. A continuació, peleu els alls i trinxeu-los ben petits juntament amb les fulles de julivert. Barregeu-hi la mantega i saleu-ho.
  2. Netegeu i renteu 250 g de musclos per persona. Poseu els musclos amb un raig d’aigua en una olla tapada. Poseu-la al foc perquè s’obrin.
  3. Una vegada oberts, separeu-ne la clova i poseu els musclos en una plàtera de forn. Poseu-hi un xic de mantega amb all i julivert pel damunt (tot just una culleradeta de cafè) i gratineu-los al forn 1 min. Opcionalment, podeu empolsar-los amb pa ratllat abans de gratinar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: