Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en remull el peixopalo durant 4 dies i la tripa de bacallà durant 2 dies.
  2. En una olla feu un sofregit amb les cebes i els tomàquets. 
  3. Tireu-hi el peixopalo, la tripa de bacallà i els tords, mulleu-ho amb aigua i deixeu-ho bullir a poc a poc.
  4. Al cap de 20 min, afegiu-hi les patates tallades i continueu a foc suau. 
  5. Quan faltin 10 min per acabar, afegiu-hi la picada deixatada amb una mica del líquid de la cocció.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 feb

13a Calçotada del Poble-Sec

Vine a gaudir d’un àpat popular amb la 13a. Calçotada del Poble-sec! A les 12.30 h se celebrarà...

04-17 feb

Quinzena del pèsol garrofal

Els dijous, divendres i dissabtes, del 4 al 17 de febrer, el restaurant Windsor de Barcelona celebra la quinzena...

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto