Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Disposeu en un plat soper un full de paper de cuina transparent. Unteu-lo amb una pinzellada d’oli de tòfona perquè l’ou no s’enganxi al paper.
  2. Col·loqueu dos ous per full -així fins a 4 fulls- i tanqueu els fulls donant-los forma de bosseta que tancareu amb un fil de cuina. Coeu aquestes bossetes en aigua bullent durant 6 min, retireu-les de l’aigua i obriu-les.
  3. Munteu l’aire de tòfona batent amb la túrmix 20 ml d’oli de tòfona negra, l’aigua, la lecitina i un polsim de sal.
  4. A l’hora de servir-ho, marqueu en una paella calenta el fetge gras d’ànec tallat en 4 medallons i afegiu-li sal grossa. Serviu el foie a sobre de l’ou escumat i finalitzeu-ho amb l’aire de tòfona i, per sobre, unes ratlladures de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto