Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els calamarsons. Heu de treure'ls l’espina central. És una feina una mica pesada, però després s’agraeix.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els grans d’all. Sofregiu-ho en una paella, lentament, amb un bon raig d’oli, uns 10 min.
  3. Afegiu-hi els calamarsons i coeu-ho uns 5 min. Salpebreu-ho i deixeu-ho a la paella perquè no perdi l’escalfor.
  4. En una altra paella amb una quantitat important d’oli, fregiu-hi els ous amb molta cura. Com que esquitxen molt, heu de vigilar quan els poseu a la paella. I també heu d’anar amb molta cura a l’hora de treure’ls, perquè es poden enganxar a l’escumadora i és una pena, perquè es trenquen i perden la gràcia.
  5. Poseu els ous sobre els calamarsons i acabeu-ho amb les patates palla.
  6. Quan tingueu el plat a taula, trenqueu l’ou ferrat i barregeu-lo amb els calamarsons i les patates palla, i llestos!

El consell

  • Els ous remenats donen molt de joc. Combinen bé amb tot tipus d’ingredients! Hi pots posar sobrassada, bacó, verdures, bolets, pernil, tonyina... I sempre queden boníssims! Pensa en aquesta recepta quan tinguis una quantitat petita d’algun aliment que t’hagi sobrat en fer un altre plat.
  • Per netejar els calamarsons, primer els passem per aigua i, després, els obrim per extreure’n una mena de tira interior que tenen, que sembla plàstic. Es pot menjar, però no és gaire agradable quan te la trobes a la boca.
  • Els calamarsons també queden boníssims saltats a la paella amb una mica d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto