Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Netegeu els calamarsons. Heu de treure'ls l’espina central. És una feina una mica pesada, però després s’agraeix.
  2. Peleu i piqueu la ceba i els grans d’all. Sofregiu-ho en una paella, lentament, amb un bon raig d’oli, uns 10 min.
  3. Afegiu-hi els calamarsons i coeu-ho uns 5 min. Salpebreu-ho i deixeu-ho a la paella perquè no perdi l’escalfor.
  4. En una altra paella amb una quantitat important d’oli, fregiu-hi els ous amb molta cura. Com que esquitxen molt, heu de vigilar quan els poseu a la paella. I també heu d’anar amb molta cura a l’hora de treure’ls, perquè es poden enganxar a l’escumadora i és una pena, perquè es trenquen i perden la gràcia.
  5. Poseu els ous sobre els calamarsons i acabeu-ho amb les patates palla.
  6. Quan tingueu el plat a taula, trenqueu l’ou ferrat i barregeu-lo amb els calamarsons i les patates palla, i llestos!

El consell

  • Els ous remenats donen molt de joc. Combinen bé amb tot tipus d’ingredients! Hi pots posar sobrassada, bacó, verdures, bolets, pernil, tonyina... I sempre queden boníssims! Pensa en aquesta recepta quan tinguis una quantitat petita d’algun aliment que t’hagi sobrat en fer un altre plat.
  • Per netejar els calamarsons, primer els passem per aigua i, després, els obrim per extreure’n una mena de tira interior que tenen, que sembla plàstic. Es pot menjar, però no és gaire agradable quan te la trobes a la boca.
  • Els calamarsons també queden boníssims saltats a la paella amb una mica d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: