Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu ajuda a un adult per torrar el pa en una paella amb la mica de mantega. Quedarà molt daurat i saborós.
  2. En un bol, bateu els ous lleugerament. Saleu-los una mica (compte, perquè el salmó dóna un toc de sal important).
  3. Talleu el salmó a tires, amb unes tisores.
  4. Escalfeu una paella prou gran perquè hi càpiguen tots els ous. Poseu-hi la meitat del salmó, aboqueu-hi els ous i la nata i remeneu-ho amb energia amb una cullera de fusta.
  5. Els ous no han de quedar totalment quallats, o sigui que de seguida apagareu el foc i deixareu que es quallin amb la calor residual de la paella.
  6. Després d’apagar el foc, poseu el salmó restant a la paella, perquè quedi fresc.
  7. Serviu-ho immediatament, sobre una torrada.

El consell

  • Si voleu que el remenat quedi encara més saborós, podeu afegir-hi una ceba ben sofregida. I, si us agraden les herbes aromàtiques, acabeu-ho tot amb una mica d’anet fresc. Combina estupendament amb el gust del salmó!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto