Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu bé la carbassa i talleu-la a daus. Poseu-la a coure en una olla amb aigua fins que sigui ben tova. Una vegada cuita, escorreu-la i barregeu-la amb la nata líquida calenta i tritureu-ho tot. Ha de quedar ben fi. Si cal, afegiu-hi un xic d’aigua de la mateixa cocció. Saleu-ho.
  2. Peleu les carxofes traient-ne les primeres fulles i el plomissol. Talleu-les a rodanxes fines i fregiu-les en oli calent. Vigileu perquè les puntes es cremen amb facilitat. Passeu-les per un paper absorbent i guardeu-les en un lloc sec.
  3. Poseu el suc de mandarina al foc i deixeu que redueixi fins que us en quedin uns 2 dl. Tot seguit, emulsioneu-lo amb unes varetes amb 1 dl d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
  4. Poseu una paella antiadherent al foc amb un raig d’oli i daureu les supremes de pagell salades prèviament. Acabeu la cocció al forn.
  5. Serviu-ho posant un fons de crema de carbassa, la suprema al damunt i les carxofes cruixents. Acabeu-ho amb un cordó d’emulsió de mandarina.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: