Preparació
- Peleu bé la carbassa i talleu-la a daus. Poseu-la a coure en una olla amb aigua fins que sigui ben tova. Una vegada cuita, escorreu-la i barregeu-la amb la nata líquida calenta i tritureu-ho tot. Ha de quedar ben fi. Si cal, afegiu-hi un xic d’aigua de la mateixa cocció. Saleu-ho.
- Peleu les carxofes traient-ne les primeres fulles i el plomissol. Talleu-les a rodanxes fines i fregiu-les en oli calent. Vigileu perquè les puntes es cremen amb facilitat. Passeu-les per un paper absorbent i guardeu-les en un lloc sec.
- Poseu el suc de mandarina al foc i deixeu que redueixi fins que us en quedin uns 2 dl. Tot seguit, emulsioneu-lo amb unes varetes amb 1 dl d’oli d’oliva. Reserveu-ho.
- Poseu una paella antiadherent al foc amb un raig d’oli i daureu les supremes de pagell salades prèviament. Acabeu la cocció al forn.
- Serviu-ho posant un fons de crema de carbassa, la suprema al damunt i les carxofes cruixents. Acabeu-ho amb un cordó d’emulsió de mandarina.