Preparació
- Submergiu la fulla de gelatina en un bol amb aigua freda. Escalfeu la nata líquida, escorreu la gelatina i poseu-la a la neta. Remeneu-ho bé.
- Amb una batedora mescleu la nata, la mozzarella i l'oli d'oliva fins que us quedi una textura molt llisa. Salpebreu-ho, repartiu-ho en quatre bols individuals de vidre i poseu-ho a la nevera, 2h.
- Mescleu tres tomàquets cherry amb el vinagre i l'oli d'oliva i amaniu-los amb oli i sal. Reserveu-los.
- Talleu la resta de tomàquets cherry en quatre trossos i condimenteu-los amb la vinagreta de tomàquet. Afegiu-hi l'alfàbrega picada i guardeu-ho a la nevera.
- Prepareu unes broquetes petites amb les olives Capricho Andaluz Marinadas al Ajo. En el moment de servir-ho, repartiu els tomàquets cherry sobre les pannacotta i, com a toc final, poseu una broqueta d'olives en cada bol.