Troba la teva recepta

Preparació

  1. Submergiu la fulla de gelatina en un bol amb aigua freda. Escalfeu la nata líquida, escorreu la gelatina i poseu-la a la neta. Remeneu-ho bé. 
  2. Amb una batedora mescleu la nata, la mozzarella i l'oli d'oliva fins que us quedi una textura molt llisa. Salpebreu-ho, repartiu-ho en quatre bols individuals de vidre i poseu-ho a la nevera, 2h.
  3. Mescleu tres tomàquets cherry amb el vinagre i l'oli d'oliva i amaniu-los amb oli i sal. Reserveu-los. 
  4. Talleu la resta de tomàquets cherry en quatre trossos i condimenteu-los amb la vinagreta de tomàquet. Afegiu-hi l'alfàbrega picada i guardeu-ho a la nevera. 
  5. Prepareu unes broquetes petites amb les olives Capricho Andaluz Marinadas al Ajo. En el moment de servir-ho, repartiu els tomàquets cherry sobre les pannacotta i, com a toc final, poseu una broqueta d'olives en cada bol. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto