Troba la teva recepta

Preparació

  1. Submergiu la fulla de gelatina en un bol amb aigua freda. Escalfeu la nata líquida, escorreu la gelatina i poseu-la a la neta. Remeneu-ho bé. 
  2. Amb una batedora mescleu la nata, la mozzarella i l'oli d'oliva fins que us quedi una textura molt llisa. Salpebreu-ho, repartiu-ho en quatre bols individuals de vidre i poseu-ho a la nevera, 2h.
  3. Mescleu tres tomàquets cherry amb el vinagre i l'oli d'oliva i amaniu-los amb oli i sal. Reserveu-los. 
  4. Talleu la resta de tomàquets cherry en quatre trossos i condimenteu-los amb la vinagreta de tomàquet. Afegiu-hi l'alfàbrega picada i guardeu-ho a la nevera. 
  5. Prepareu unes broquetes petites amb les olives Capricho Andaluz Marinadas al Ajo. En el moment de servir-ho, repartiu els tomàquets cherry sobre les pannacotta i, com a toc final, poseu una broqueta d'olives en cada bol. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

16 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

16 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

17 oct

Palamós Gastronòmic 2019

Participar en un showcoking de cuina marinera, fer una visita guiada a la subhasta del peix o participar...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto