Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Submergiu la fulla de gelatina en un bol amb aigua freda. Escalfeu la nata líquida, escorreu la gelatina i poseu-la a la neta. Remeneu-ho bé. 
  2. Amb una batedora mescleu la nata, la mozzarella i l'oli d'oliva fins que us quedi una textura molt llisa. Salpebreu-ho, repartiu-ho en quatre bols individuals de vidre i poseu-ho a la nevera, 2h.
  3. Mescleu tres tomàquets cherry amb el vinagre i l'oli d'oliva i amaniu-los amb oli i sal. Reserveu-los. 
  4. Talleu la resta de tomàquets cherry en quatre trossos i condimenteu-los amb la vinagreta de tomàquet. Afegiu-hi l'alfàbrega picada i guardeu-ho a la nevera. 
  5. Prepareu unes broquetes petites amb les olives Capricho Andaluz Marinadas al Ajo. En el moment de servir-ho, repartiu els tomàquets cherry sobre les pannacotta i, com a toc final, poseu una broqueta d'olives en cada bol. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: