Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les tan fines com pugueu. Aquest pas és millor que el faci un adult, amb una mandolina o amb un ganivet ben afilat.
  2. En una terrina apte per anar al forn o un motlle de silicona, aneu posant capes de patata, bacó, patata, formatge, patata, bacó, etc., fins a acabar tots els ingredients.
  3. Bateu la nata líquida amb els ous, sal i pebre. Aboqueu sobre el pastís aquesta barreja, que s’anirà escolant entre les capes de patata.
  4.  Tapeu-ho amb paper d’alumini i coeu-ho al forn, a 180 ºC, 1 h.
  5. A l’hora de servir el pastís de patata, el podeu acompanyar amb una amanida d’enciam, tomàquet i pastanaga.

El consell

Si ho preferiu, podeu substituir el manxego per un altre formatge: edam, parmesà, formatge de cabra... Us quedarà igual de bo!

Si us agrada el contrast entre el dolç i el salat, proveu d’afegir unes làmines de poma dins el pastís.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: