Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Si preferiu fer la massa brisa casolana, treballeu en un bol gran la farina amb la mantega fins aconseguir que agafi una textura semblant a la sorra. Afegiu-hi la sal i l’ou batut. Pasteu-ho amb les mans fins a unir tots els ingredients i tenir una massa homogènia i fina. Emboliqueu-ho amb film transparent i guardeu-ho a la nevera.
  2. Talleu els tomàquets per la meitat.
  3. En una cassola que pugui anar al forn i que es pugui desemmotllar bé posem oli d’oliva i els tomàquets, amb la pela cap enfora. A sobre, poseu-hi els cirerols. Salpebreu-ho i demaneu ajuda a un adult per coure-ho, a foc mitjà, uns 15 min. Afegiu-hi l’orenga.
  4. Espereu que es refredi una mica i cobriu-ho amb mozzarella.
  5. Tapeu-ho amb la pasta de full o la pasta brisa i calceu-la bé als costats. Feu talls a la massa perquè s’escapi el vapor dels tomàquets.
  6. Coeu-ho al forn, a 180 ºC, uns 30 min.
  7. Abans de desemmotllar el pastís, passeu una espàtula de fusta per les vores de la cassola per desenganxar la massa.
  8. Sobre un plat o una safata més gran que la cassola, tombeu el pastís. Acabeu-lo amb unes làmines de formatge parmesà i fulletes d’alfàbrega fresca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: