Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Traieu les venes del fetge submergint-lo, abans, en aigua amb gel. Salpebreu-lo al gust i empolseu-hi per sobre el sucre, els dos licors i la nou moscada. Remeneu-ho bé i emboliqueu la massa amb una primera capa de film, i després amb una altra de paper d’alumini. Refrigereu-ho 24 h.
  2. Després, coeu-ho amb aigua bullent, 10 min. Retireu-ho, deixeu-ho temperar, retireu-ne l’embolcall i reserveu- ho.
  3. Coeu les patates amb aigua amb sal abundant. Retireu-les, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les per la meitat. Buideu les patates amb una cullereta, com si fossin gots.
  4. Bulliu la nata en un cassó, amb la polpa de la patata. Deixeu-ho temperar i afegiu-hi el foie, tallat a trossets, salpebreu-ho i afegiu-hi els rovells d’ou. Amb la barreja, ompliu les patates. Gratineu-les al forn uns 3 min i serviu-les calentes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 263

TEMPTACIONS MÉS SALUDABLES

  • Idees per a les sobretaules dels més gurmets
  • Tamae Imachi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto