Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu les venes del fetge submergint-lo, abans, en aigua amb gel. Salpebreu-lo al gust i empolseu-hi per sobre el sucre, els dos licors i la nou moscada. Remeneu-ho bé i emboliqueu la massa amb una primera capa de film, i després amb una altra de paper d’alumini. Refrigereu-ho 24 h.
  2. Després, coeu-ho amb aigua bullent, 10 min. Retireu-ho, deixeu-ho temperar, retireu-ne l’embolcall i reserveu- ho.
  3. Coeu les patates amb aigua amb sal abundant. Retireu-les, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les per la meitat. Buideu les patates amb una cullereta, com si fossin gots.
  4. Bulliu la nata en un cassó, amb la polpa de la patata. Deixeu-ho temperar i afegiu-hi el foie, tallat a trossets, salpebreu-ho i afegiu-hi els rovells d’ou. Amb la barreja, ompliu les patates. Gratineu-les al forn uns 3 min i serviu-les calentes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: