Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el porro molt finet i escalfeu-ho en oli d'oliva calent.
  2. Afegiu-hi els espinacs ben nets i ofegueu-ho a foc alt. Remeneu-ho i reserveu-ho. Salpebreu-ho al gust.
  3. Talleu dauets de formatge Petit Neu del Cadí i barregeu-los amb els espinacs i el porro.
  4. Mentrestant, en un recipient amb aigua i sal, coeu les patates senceres amb pela (depenent del gruix, trigaran més o menys temps). Escorreu-ho i deixeu-ho temperar.
  5. Partiu les patates per la meitat i buideu-les una mica per omplir-les amb la barreja d'espinacs, porro i formatge.
  6. Poseu-hi més formatge i fiqueu-ho al forn, només amb gratinador, perquè es fongui el formatge per sobre i quedi prou calent.
  7. Torreu els pinyons en una paella, amb compte, ja que de seguida es poden cremar.
  8. Traieu les patates farcides del forn i serviu-les de seguida, amb els pinyons torrats per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: