Preparació
- Talleu el porro molt finet i escalfeu-ho en oli d'oliva calent.
- Afegiu-hi els espinacs ben nets i ofegueu-ho a foc alt. Remeneu-ho i reserveu-ho. Salpebreu-ho al gust.
- Talleu dauets de formatge Petit Neu del Cadí i barregeu-los amb els espinacs i el porro.
- Mentrestant, en un recipient amb aigua i sal, coeu les patates senceres amb pela (depenent del gruix, trigaran més o menys temps). Escorreu-ho i deixeu-ho temperar.
- Partiu les patates per la meitat i buideu-les una mica per omplir-les amb la barreja d'espinacs, porro i formatge.
- Poseu-hi més formatge i fiqueu-ho al forn, només amb gratinador, perquè es fongui el formatge per sobre i quedi prou calent.
- Torreu els pinyons en una paella, amb compte, ja que de seguida es poden cremar.
- Traieu les patates farcides del forn i serviu-les de seguida, amb els pinyons torrats per sobre.