Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Netegeu bé les patates i assequeu-les bé. Punxeu-les diverses vegades amb una forquilla i escampeu-hi sal.
  3. Enforneu-ho directament a la graella del forn 1 h 30 min, fins que siguin tendres.
  4. Escalfeu l’oli d’oliva en una paella i afegiu-hi els pebrots picats. Deixeu-los fins que siguin tous i afegiu-hi després la carn picada i el xili o el curri.
  5. Salpebreu-ho al gust i remeneu-ho fins que sigui cuit. Reserveu-ho.
  6. Quan les patates estiguin a punt, talleu-les per la meitat i tritureu la carn amb una forquilla. Afegiu-hi el farciment a cada meitat i barregeu-ho amb la patata.
  7. Escampeu-hi el formatge ratllat i poseu-ho a la graella 5 min abans de servir.
     

CONSELL

Si us sobra farciment, el podeu menjar el dia següent amb un plat de pasta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: