Preparació
- Preescalfeu el forn a 200 ºC.
- Netegeu bé les patates i assequeu-les bé. Punxeu-les diverses vegades amb una forquilla i escampeu-hi sal.
- Enforneu-ho directament a la graella del forn 1 h 30 min, fins que siguin tendres.
- Escalfeu l’oli d’oliva en una paella i afegiu-hi els pebrots picats. Deixeu-los fins que siguin tous i afegiu-hi després la carn picada i el xili o el curri.
- Salpebreu-ho al gust i remeneu-ho fins que sigui cuit. Reserveu-ho.
- Quan les patates estiguin a punt, talleu-les per la meitat i tritureu la carn amb una forquilla. Afegiu-hi el farciment a cada meitat i barregeu-ho amb la patata.
- Escampeu-hi el formatge ratllat i poseu-ho a la graella 5 min abans de servir.
CONSELL
Si us sobra farciment, el podeu menjar el dia següent amb un plat de pasta.