Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou: netegeu els interiors de les carcasses i escaldeu-les 1 min en aigua bullent. Escorreu-les.
  2. Peleu la pastanaga i la ceba i trossegeu-les. Talleu el porro per la meitat, renteu-lo i trossegeu-lo.
  3. Poseu les verdures i les carcasses en una olla, cobriu-ho amb aigua freda i feu-ho bullir 1 h. Netegeu l’escuma que pugi a la superfície.
  4. Aparteu-ho del foc i deixeu-ho temperar. Coleu-ho. Reserveu-ne 1 l.
  5. Coeu les tallarines d’arròs en una olla amb aigua i sal, escorreu-les i deixeu-les temperar.
  6. Talleu les cuixes de pollastre a tires molt fines i salteu-les en una paella amb dues cullerades d’oli de sèsam. Saleu-les i reserveu-les.
  7. Bulliu el brou, afegiu-hi el clau, la canyella, el cardamom, l’anís, el sucre, el gingebre i la ceba tallada a la juliana, i deixeu-ho infusionar tapat 15 min. Coleu-ho.
  8. Poseu els fideus i el pollastre en bols i afegiu-hi el coriandre, els xilis a rodanxes, els brots, menta, suc de llima i salsa 'hoisin'. Ompliu els bols amb el brou calent i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: