Preparació
- Per al brou: netegeu els interiors de les carcasses i escaldeu-les 1 min en aigua bullent. Escorreu-les.
- Peleu la pastanaga i la ceba i trossegeu-les. Talleu el porro per la meitat, renteu-lo i trossegeu-lo.
- Poseu les verdures i les carcasses en una olla, cobriu-ho amb aigua freda i feu-ho bullir 1 h. Netegeu l’escuma que pugi a la superfície.
- Aparteu-ho del foc i deixeu-ho temperar. Coleu-ho. Reserveu-ne 1 l.
- Coeu les tallarines d’arròs en una olla amb aigua i sal, escorreu-les i deixeu-les temperar.
- Talleu les cuixes de pollastre a tires molt fines i salteu-les en una paella amb dues cullerades d’oli de sèsam. Saleu-les i reserveu-les.
- Bulliu el brou, afegiu-hi el clau, la canyella, el cardamom, l’anís, el sucre, el gingebre i la ceba tallada a la juliana, i deixeu-ho infusionar tapat 15 min. Coleu-ho.
- Poseu els fideus i el pollastre en bols i afegiu-hi el coriandre, els xilis a rodanxes, els brots, menta, suc de llima i salsa 'hoisin'. Ompliu els bols amb el brou calent i serviu-ho.