Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i assequeu les pomes. Talleu-les en rodanxes d'uns 5 mm, amb pell i tot.
  2. Barregeu la ruca amb la magrana i amaniu-ho amb l'oli d'oliva.
  3. Talleu les rodanxes de pernil en dues parts, de manera longitudinal. Esteneu-les, i col·loqueu-hi una rodanxa de poma, un tros de brie i una mica de ruca amb la magrana. Enrotlleu-ho de manera que el farciment quedi ben subjecte amb alguna cosa visible.
  4. Repetiu l'operació amb cadascuna de les rodanxes de pernil i serviu-les totes en un plat. Salpebreu-ho.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: