Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates 15 min, fins que estiguin cuites; afegiu-hi la pera 5 min abans d’acabar la cocció. Coleu-ho.
  2. Piqueu els dos ingredients en una paella, mentre cou a foc suau, afegiu-hi la mantega, salpebreu-ho i afegiu-hi la llet.
  3. Mentrestant, escalfeu la nata líquida amb els créixens, uns 5 min. Tritureu-ho i salpebreu-ho. Serviu les patates en un plat i cobriu-les amb la crema de créixens. Afegiu-hi per sobre una mica de pebre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: