Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el fons de porc en una olla gran, a foc mitjà. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la salsa de soja, una culleradeta de sal, el mirin, el sake i el katsuobushi. Coeu-ho 10 min a foc lent.
  2. Escalfeu l’oli en una paella, a foc mitjà. Saleu la cansalada amb la sal que us queda i fregiu-la, 2 min per cada costat. Reserveu-la.
  3. Coeu els fideus en una olla amb aigua, 50 s. Escorreu-los i repartiu-los en quatre bols.
  4. Coleu el brou, descartant els flocs de katsuobushi, i repartiu-lo pels bols, fins a cobrir els fideus.
  5. A sobre dels fideus, poseu-hi una llesca de cansalada, els raves, els bolets i la ceba tendra. Poseu una fulla d’alga nori a la vora de cada bol, amb la meitat submergida en el brou i l’altra meitat a fora.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto