Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Escalfeu el brou en una olla gran. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els bolets d’ostra i els xiitake laminats i la ceba tendra picada. Coeu-ho 20 min a foc baix.
  2. Afegiu-hi la pasta de miso blanc, el tofu i els espinacs baby, i coeu-ho 5 min més.
  3. Coeu els fideus en una olla amb aigua, a foc alt, 50 s. Escorreu-los i repartiu-los en quatre bols. Ompliu els bols amb el brou (juntament amb els ingredients que heu posat per fer-lo) fins a cobrir els fideus.
  4. Afegiu els bolets enoki i les tires d’alga a cada bol i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto