Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el brou en una olla gran. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els bolets d’ostra i els xiitake laminats i la ceba tendra picada. Coeu-ho 20 min a foc baix.
  2. Afegiu-hi la pasta de miso blanc, el tofu i els espinacs baby, i coeu-ho 5 min més.
  3. Coeu els fideus en una olla amb aigua, a foc alt, 50 s. Escorreu-los i repartiu-los en quatre bols. Ompliu els bols amb el brou (juntament amb els ingredients que heu posat per fer-lo) fins a cobrir els fideus.
  4. Afegiu els bolets enoki i les tires d’alga a cada bol i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: