Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el brou en una olla gran. Quan arrenqui el bull, poseu-hi els bolets d’ostra i els xiitake laminats i la ceba tendra picada. Coeu-ho 20 min a foc baix.
  2. Afegiu-hi la pasta de miso blanc, el tofu i els espinacs baby, i coeu-ho 5 min més.
  3. Coeu els fideus en una olla amb aigua, a foc alt, 50 s. Escorreu-los i repartiu-los en quatre bols. Ompliu els bols amb el brou (juntament amb els ingredients que heu posat per fer-lo) fins a cobrir els fideus.
  4. Afegiu els bolets enoki i les tires d’alga a cada bol i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: