Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Escorreu bé els espinacs bullits i poseu-los en un recipient, amb la farina, els ous batuts, un raig d’oli d’oliva i un pessic de sal. Pasteu-ho bé, fins a aconseguir una massa.
  2. Estireu la massa amb un corró sobre una superfície enfarinada i feu rodones amb un tallapasta.
  3. Per al farcit: en un bol, poseu el mató, el parmesà i les nous picades. Barregeu-ho tot molt bé.
  4. Poseu un bocinet del farcit en un costat de la massa i tanqueu-la, en forma de mitja lluna. Perquè s’enganxi bé, podeu mullar les vores amb una mica d’aigua.
  5. Feu una creu a la base dels tomàquets. Amb l’ajut d’un adult, poseu a bullir aigua abundant i escaldeu-hi els tomàquets 30 s.
  6. Refredeu-los immediatament, amb cura de no cremar-vos, i peleu-los. Retireu-los les llavors i talleu-los a dauets.
  7. Aprofiteu l’aigua on heu escaldat els tomàquets per bullir, durant 10 min, els raviolis.
  8. Mentrestant, en una paella gran amb un bon raig d’oli, sofregiu 1 min, a foc lent, l’all picat. Afegiu-hi els daus de tomàquet, l’alfàbrega picada i un pessic de sal. Salteu-ho a foc viu i poseu-hi una mica de sal.
  9. Afegiu-hi els raviolis bullits, sacsegeu-ho perquè es barregin tots els elements i acabeu-ho amb un bon grapat de formatge parmesà.

El consell

Aquests raviolis d’espinacs queden molt bé si els farciu amb altres ingredients. Podeu provar, per exemple, fent una barreja de mató amb trossets de pernil serrà tallat ben petit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: