Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu la carbassa i poseu-la a coure en un cassó coberta d’aigua. Quan sigui tova, saleu-la, tritureu-la i refineu-la amb un rajolí de nata. Reserveu-ho.
  2. Escaliveu el moniato (que podeu substituir per una patata Kennebec) al forn. Ja cuit, peleu-lo. Escalfeu la llet. Poseu-ho tot en un pot alt i estret amb un polsim de sal. Feu-ne un puré cremós i espès. Tapeu el pot i reserveu-ho calent.
  3. Feu el suc dels tres cítrics. Ajunteu-los i poseu-los a reduir en un cassó fins que quedi una quarta part del suc. Tot seguit, apagueu el foc i emulsioneu-hi amb l’ajuda d’un batedor la mateixa quantitat d’oli d’oliva verge extra. Saleu-ho.
  4. Netegeu els rogers escatant-los i traient-ne les tripes. Feu els filets i traieu-ne les espines amb unes pinces.
  5. En una paella antiadherent amb un rajolí d’oli, coeu a foc viu els filets de rogers, primer per la part de la pell i, al cap d’uns segons, gireu-los i apagueu el foc perquè s’acabin de fer amb la mateixa escalfor de la paella. Han de tenir una cocció subtil i ràpida.
  6. Poseu una cullerada de puré al centre d’un plat soper; al damunt, els filets de rogers, i, al voltant, la crema de carbassa amb un cordó prim de salsa de cítrics i uns grans de sal en escames.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Cuina de mercat amb productes de temporada 2020

Els dilluns, de 9.30 a 11.15 h, podreu gaudir de tallers de cuina amb productes de temporada de la mà d'Escola...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto