Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Rentem els tomàquets i fem un tall en forma de creu a la base de cada tomàquet.
  2. Bullim aigua en una olla gran i submergim els tomàquets durant 30 segons. Després, els retirem i els col·loquem en un recipient amb aigua freda per aturar la cocció. Això ajudarà a pelar els tomàquets més fàcilment.
  3. Escalfem l'OOVE en una paella gran a foc mitjà. Hi afegim la ceba picada i l'all, i ho cuinem fins que estiguin lleugerament daurats.
  4. Afegim els tomàquets tallats per la meitat a la paella i ho remenem. Ho cuinem a foc mitjà baix, durant uns 20-30 min, fins que els tomàquets s'hagin desfet i la salsa tingui una consistència espessa.
  5. Hi afegim les fulles d'alfàbrega picades prèviament.
  6. Hi afegim dues cullerades petites de mel de flors Alemany i ho barregem fins que s'incorpori completament. La mel ajudarà a contrarestar l'acidesa del tomàquet.
  7. Condimentem la salsa amb dues cullerades petites de sal i pebre al gust. Ho deixem cuinar 20 min més.
  8. Retirem la salsa del foc i la deixem refredar abans de triturar-la amb una batedora elèctrica.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: