Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al saltat: escalfeu l'oli, salteu-hi els bolets i decanteu-ho.
  2. Incorporeu-hi el sofregit i l'all. 
  3. Afegiu els bolets a la barreja. 
  4. Empolseu-ho amb el julivert picat.
  5. Salpebreu-ho i reserveu-ho.
  6. Per a la pols de fruita seca: feu un caramel afegint la fruita seca a la cassola.
  7. Coeu-ho i remeneu-ho fins que el sucre s'inverteixi.
  8. Deixeu refredar la barreja i piqueu-la fins a aconseguir una pols fina.
  9. Reserveu-ho.
  10. Muntatge: escalfeu el saltat i disposeu-lo en un plat fondo.
  11. Afegiu-hi el formatge, gratineu-ho lleugerament i empolseu-ho amb la fruita seca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: