Troba la teva recepta

Preparació

  1. Retalleu els filets de sardina de manera rectangular i reserveu-los tapats.
  2. Buideu l’alvocat en un bol amb el ceballot picat i el suc de llima. Amb una forquilla, aixafeu la carn de l’alvocat. Afegiu-hi coriandre, sal i pebre blanc. Deixeu el pinyol al bol, per evitar-ne l’oxidació. Refrigereu-ho.
  3. Piqueu les escalunyes i la ceba molt fines. Poseu-ho en una cassola, amb oli i mantega, i sofregiu-hi la barreja sense que agafi color, a foc lent. Després de 30 min, afegiu-hi el vi i escalfeu-ho a foc fort. Quan s’evapori l’alcohol, abaixeu el foc i afegiu-hi el codony a trossos i el sucre morè. Barregeu-ho amb una espàtula. Deixeu-ho coure una estona més. Refrigereu-ho en un colador, per treure’n el líquid.
  4. Escalfeu al microones 15 s la mostassa groga i incorporeu-hi el safrà. Barregeu-ho i guardeu-ho a la nevera.
  5. En una paella calenta, daureu els filets de sardina pel costat de la pell amb oli i sal.
  6. Feu línies de guacamole i compota, afegiu-hi mostassa de safrà i disposeu-hi en línia els filets de sardines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 feb

Calçotada Urbana a la Fàbrica Moritz Barcelona

Sabeu algun lloc a Barcelona per fer una bona calçotada? Que no sigui gaire lluny ni hàgiu d’agafar...

23 feb

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

23 feb

Festa de la Caldera 2020

El repartiment de la caldera, una mena d’escudella, és una tradició que a Montmaneu es conserva...

22-23 feb

Fira de la Mel 2020

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto