Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Retalleu els filets de sardina de manera rectangular i reserveu-los tapats.
  2. Buideu l’alvocat en un bol amb el ceballot picat i el suc de llima. Amb una forquilla, aixafeu la carn de l’alvocat. Afegiu-hi coriandre, sal i pebre blanc. Deixeu el pinyol al bol, per evitar-ne l’oxidació. Refrigereu-ho.
  3. Piqueu les escalunyes i la ceba molt fines. Poseu-ho en una cassola, amb oli i mantega, i sofregiu-hi la barreja sense que agafi color, a foc lent. Després de 30 min, afegiu-hi el vi i escalfeu-ho a foc fort. Quan s’evapori l’alcohol, abaixeu el foc i afegiu-hi el codony a trossos i el sucre morè. Barregeu-ho amb una espàtula. Deixeu-ho coure una estona més. Refrigereu-ho en un colador, per treure’n el líquid.
  4. Escalfeu al microones 15 s la mostassa groga i incorporeu-hi el safrà. Barregeu-ho i guardeu-ho a la nevera.
  5. En una paella calenta, daureu els filets de sardina pel costat de la pell amb oli i sal.
  6. Feu línies de guacamole i compota, afegiu-hi mostassa de safrà i disposeu-hi en línia els filets de sardines.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto