Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la marinada: el dia abans, peleu i piqueu la ceba, salpebreu-la i afegiu-hi julivert picat. Aboqueu-hi vinagre i un bon raig d'oli. Barregeu-ho bé.
  2. Netegeu les sardines, traieu-los les espines i feu-les a lloms. Regueu-les amb marinada i deixeu-les 24 h.
  3. Per a la compota de tomàquet Monterosa: peleu els tomàquets i traieu-ne les llabors. Talleu-los a dauets.
  4. Poseu una cassola al foc amb una mica d'oli. Saleu els tomàquets i poseu-los a la cassola. Afegiu-hi el sucre i deixeu-ho coure uns minuts, fins que el tomàquet hagi perdut l'aigua i quedi amb textura de compota.
  5. Escorreu les sardines i serviu-les sobre la compota. Al damunt, si voleu, poseu-hi una mica de marinada. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: