Troba la teva recepta

Preparació

  1. Fregiu successivament, tan sols volta i volta, el rap, l’orada, el calamars, les gambes i els escamarlans, tot salat i enfarinat.
  2. Aneu-ho posant en una cassola molt ampla, sense que les peces se superposin.
  3. En el mateix oli dels peixos, feu un sofregit concentrat amb la ceba, el tomàquet i la fulla de llorer.
  4. Afegiu-hi el vi, deixeu-lo reduir, mulleu-ho amb el brou de peix i deixeu-ho bullir.
  5. Coleu aquesta salsa a la cassola on hi ha el peix, afegiu-hi també la picada i deixeu que cogui a foc suau uns minuts, tot sacsejant la cassola.
  6. Afegiu-hi els musclos i les cloïsses i acabeu de coure-ho tot junt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto