Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el moniato i talleu-lo en 12 rodanxes de 0,5 cm de gruix. Poseu-les en una paella amb el gra d’all aixafat, els grans de pebre i una branca de romaní. Afegiu-hi oli d’oliva per just cobrir les rodanxes i poseu-ho al foc. Deixeu que surtin els primers borbolls, 1 min, i retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar en l’oli.
  2. Torreu els pinyons al forn a 180 ºC, 10 min, traieu-los i deixeu-los refredar.
  3. Poseu dos fulls de gelatina a hidratar en aigua freda.
  4. Escalfeu la nata en un cassó fins que estigui a punt de bullir, afegiu-hi els dos fulls de gelatina escorreguts i barregeu-ho bé.
  5. Fora del foc, afegiu-hi el foie semicuit trossejat i un punt de sal, bateu-ho bé fins a formar una massa homogènia i deixeu-ho refredar.
  6. Poseu uns altres dos fulls de gelatina a hidratar en aigua freda. Aixequeu el punt de bull al vi dolç i afegiu-hi la gelatina escorreguda.
  7. Aboqueu-ho en una safata rectangular i deixeu-ho quallar completament.
  8. Per muntar els mossets, escorreu les rodanxes de moniato de l’oli. Ompliu una mànega de pastisseria amb broquet d’estrella amb el foie i repartiu-lo de forma bonica sobre cada rodanxa de moniato.
  9. Talleu la gelatina de vi dolç a dauets i poseu-ne uns quants sobre cada mos, amb els pinyons torrats, i acabeu-ho amb una branqueta de romaní i una mica de pebre negre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

12 jul

El préssec d'Ordal en tres tapes i tres vins

Coincidint amb la 15a edició del Mercat del Préssec d’Ordal, Albet i Noya organitza un maridatge...

18 jul

Històries de vi al Monestir

Sabíeu que el monestir de Sant Benet va ser un gran productor del vi? Durant segles els monjos elaboraren...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto