Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu el moniato i talleu-lo en 12 rodanxes de 0,5 cm de gruix. Poseu-les en una paella amb el gra d’all aixafat, els grans de pebre i una branca de romaní. Afegiu-hi oli d’oliva per just cobrir les rodanxes i poseu-ho al foc. Deixeu que surtin els primers borbolls, 1 min, i retireu-ho del foc. Deixeu-ho refredar en l’oli.
  2. Torreu els pinyons al forn a 180 ºC, 10 min, traieu-los i deixeu-los refredar.
  3. Poseu dos fulls de gelatina a hidratar en aigua freda.
  4. Escalfeu la nata en un cassó fins que estigui a punt de bullir, afegiu-hi els dos fulls de gelatina escorreguts i barregeu-ho bé.
  5. Fora del foc, afegiu-hi el foie semicuit trossejat i un punt de sal, bateu-ho bé fins a formar una massa homogènia i deixeu-ho refredar.
  6. Poseu uns altres dos fulls de gelatina a hidratar en aigua freda. Aixequeu el punt de bull al vi dolç i afegiu-hi la gelatina escorreguda.
  7. Aboqueu-ho en una safata rectangular i deixeu-ho quallar completament.
  8. Per muntar els mossets, escorreu les rodanxes de moniato de l’oli. Ompliu una mànega de pastisseria amb broquet d’estrella amb el foie i repartiu-lo de forma bonica sobre cada rodanxa de moniato.
  9. Talleu la gelatina de vi dolç a dauets i poseu-ne uns quants sobre cada mos, amb els pinyons torrats, i acabeu-ho amb una branqueta de romaní i una mica de pebre negre acabat de moldre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: