Preparació
- Per al brou de carn: poseu l’agulla en una cassola i afegiu-hi l’herba llimona trossejada, els alls aixafats, la ceba partida per la meitat, la canyella, un tros de gingebre, l’anís estrellat i sal. Cobriu-ho amb aigua i enforneu-ho 3 h a 160 ºC.
- Traieu-ho del forn i separeu la carn del brou. Deixeu-ho refredar.
- Traieu el greix que sura a sobre del brou i coleu-lo. Reserveu-lo.
- Per a la sopa: talleu la vedella i la salsitxa a rodanxes molt fines.
- Coeu els fideus segons el fabricant i reserveu-los calents.
- En una cassola, a foc baix, ofegueu el xili amb oli de sèsam. Afegiu-hi la pasta de gambes i barregeu-ho.
- Afegiu-hi la salsa de peix i deixeu que faci un bull. Afegiu-hi el brou i deixeu que arrenqui el bull.
- Poseu els fideus en bols, a sobre la vedella i les salsitxes i cobriu-ho amb el brou calent. Empolseu-ho amb rodanxes de xilis i els brots. Serviu les guarnicions en un plat a part, que cadascú se serveixi: