Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al brou de carn: poseu l’agulla en una cassola i afegiu-hi l’herba llimona trossejada, els alls aixafats, la ceba partida per la meitat, la canyella, un tros de gingebre, l’anís estrellat i sal. Cobriu-ho amb aigua i enforneu-ho 3 h a 160 ºC.
  2. Traieu-ho del forn i separeu la carn del brou. Deixeu-ho refredar.
  3. Traieu el greix que sura a sobre del brou i coleu-lo. Reserveu-lo.
  4. Per a la sopa: talleu la vedella i la salsitxa a rodanxes molt fines.
  5. Coeu els fideus segons el fabricant i reserveu-los calents.
  6. En una cassola, a foc baix, ofegueu el xili amb oli de sèsam. Afegiu-hi la pasta de gambes i barregeu-ho.
  7. Afegiu-hi la salsa de peix i deixeu que faci un bull. Afegiu-hi el brou i deixeu que arrenqui el bull.
  8. Poseu els fideus en bols, a sobre la vedella i les salsitxes i cobriu-ho amb el brou calent. Empolseu-ho amb rodanxes de xilis i els brots. Serviu les guarnicions en un plat a part, que cadascú se serveixi:

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: