Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta no és una sopa de carbassa qualsevol, és la proposta dels xefs Juanjo Roda i Jeroni Castells, que hi afegeixen llagostins i ous ecològics escumats.

Preparació

  1. Per a la sopa de carbassa: sofregiu la ceba, afegiu-hi la carbassa i continueu el sofregit. Tot seguit, afegiu-hi l’aigua i la crema de llet i deixeu-ho bullir fins que la carbassa sigui cuita. Tritureu-ho i passeu-ho pel colador xinès. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Reserveu-ho. 
  2. Per a l’ou escumat: trenqueu la closca dels ous i emboliqueu-los amb paper de film, prèviament untats amb oli de gira-sol perquè no s’enganxin, i tanqueu-los lligant el film amb un fil. Poseu un cassó d’aigua al foc i quan arrenqui el bull poseu-hi els ous. Deixeu-los-hi 4-5 min. Refredeu-los amb aigua i gel. 
  3. Muntatge: al fons del plat poseu-hi ceba caramel·litzada i, al damunt, l’ou. Al costat, col·loqueu tres llagostins a la planxa i uns trossos de pa fregit. Finalment, afegiu-hi la sopa de carbassa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Gastronomy & Music

El festival 'Gastronomy & Music' ofereix un punt de trobada entre talent culinari i musical: per una banda,...

Portada 215 Neta

MÉS SANS QUE MAI! IDEES SALUDABLES PER MENJAR MILLOR

  • Sí, és ràpid i saludable!
  • Un menú de punta a punta del termòmetre

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto