Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la guarnició: poseu els musclos en una cassola amb un dit d’aigua, tapeu-la i enceneu el foc. Deixeu que s’obrin al vapor. Retireu-los i reserveu-los.
  2. Talleu el calamar, net, a rodanxes gruixudes.
  3. Per a la sopa: poseu el fumet de peix en una cassola. Afegiu-hi les tiges d’herba llimona picades, les fulles de llimona indonèsia, la branca d’api neta, els bitxos picants sencers i el gingebre, pelat i tallat a rodanxes.
  4. Deixeu-ho bullir 5 min i afegiu-hi la cullerada de sucre.
  5. Afegiu-hi el calamar tallat, els llagostins i la part verda de la ceba tendra, tallada a rodanxes. Coeu-ho 3 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Salpebreu-ho i afegiu-hi un raig de suc de llima.

Muntatge

  1. En un plat fondo, poseu la sopa amb uns quants trossos de calamar, dos llagostins, dos musclos, fulles picades de coriandre per sobre i una mica de ceba vermella tallada a la juliana. Serviu-la ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 oct

Tallers gastronòmics de tardor al CC Sagrada Família

La temporada de tardor dels tallers del Centre Cívic Sagrada Família, de Barcelona, arriba carregada...

24 oct

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

01-30 oct

Jornades Gastronòmiques de la Vinyala

Òdena ofereix als  visitants la possibilitat de degustar els plats més típics de la zona amb...

03 oct - 15 nov

Cordevi 2020

Del 3 d'octubre al 15 de novembre, l’ajuntament de Tremp organitza CORDEVI, el festival gastronòmic...

Portada Cuina 243

PANS FÀCILS PER FER A CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Pere Venturós

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto