Preparació
- Per a la guarnició: poseu els musclos en una cassola amb un dit d’aigua, tapeu-la i enceneu el foc. Deixeu que s’obrin al vapor. Retireu-los i reserveu-los.
- Talleu el calamar, net, a rodanxes gruixudes.
- Per a la sopa: poseu el fumet de peix en una cassola. Afegiu-hi les tiges d’herba llimona picades, les fulles de llimona indonèsia, la branca d’api neta, els bitxos picants sencers i el gingebre, pelat i tallat a rodanxes.
- Deixeu-ho bullir 5 min i afegiu-hi la cullerada de sucre.
- Afegiu-hi el calamar tallat, els llagostins i la part verda de la ceba tendra, tallada a rodanxes. Coeu-ho 3 min més. Retireu-ho del foc.
- Salpebreu-ho i afegiu-hi un raig de suc de llima.
Muntatge
- En un plat fondo, poseu la sopa amb uns quants trossos de calamar, dos llagostins, dos musclos, fulles picades de coriandre per sobre i una mica de ceba vermella tallada a la juliana. Serviu-la ben calenta.