Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la guarnició: poseu els musclos en una cassola amb un dit d’aigua, tapeu-la i enceneu el foc. Deixeu que s’obrin al vapor. Retireu-los i reserveu-los.
  2. Talleu el calamar, net, a rodanxes gruixudes.
  3. Per a la sopa: poseu el fumet de peix en una cassola. Afegiu-hi les tiges d’herba llimona picades, les fulles de llimona indonèsia, la branca d’api neta, els bitxos picants sencers i el gingebre, pelat i tallat a rodanxes.
  4. Deixeu-ho bullir 5 min i afegiu-hi la cullerada de sucre.
  5. Afegiu-hi el calamar tallat, els llagostins i la part verda de la ceba tendra, tallada a rodanxes. Coeu-ho 3 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Salpebreu-ho i afegiu-hi un raig de suc de llima.

Muntatge

  1. En un plat fondo, poseu la sopa amb uns quants trossos de calamar, dos llagostins, dos musclos, fulles picades de coriandre per sobre i una mica de ceba vermella tallada a la juliana. Serviu-la ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: