Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la guarnició: poseu els musclos en una cassola amb un dit d’aigua, tapeu-la i enceneu el foc. Deixeu que s’obrin al vapor. Retireu-los i reserveu-los.
  2. Talleu el calamar, net, a rodanxes gruixudes.
  3. Per a la sopa: poseu el fumet de peix en una cassola. Afegiu-hi les tiges d’herba llimona picades, les fulles de llimona indonèsia, la branca d’api neta, els bitxos picants sencers i el gingebre, pelat i tallat a rodanxes.
  4. Deixeu-ho bullir 5 min i afegiu-hi la cullerada de sucre.
  5. Afegiu-hi el calamar tallat, els llagostins i la part verda de la ceba tendra, tallada a rodanxes. Coeu-ho 3 min més. Retireu-ho del foc.
  6. Salpebreu-ho i afegiu-hi un raig de suc de llima.

Muntatge

  1. En un plat fondo, poseu la sopa amb uns quants trossos de calamar, dos llagostins, dos musclos, fulles picades de coriandre per sobre i una mica de ceba vermella tallada a la juliana. Serviu-la ben calenta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

23 mai

Taller 'Aperitius amb peix'

És conegut que el peix és un dels aliments amb més proteïnes, de tal manera que s'ha d'incloure...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto