Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amareu el pa en llet fins que s'hidrati. Esmicoleu-lo, incorporeu-hi les picades, salpebreu-lo, barregeu-ho i formeu-ne 4 pilotes de carn.
  2. Incorporeu el Caldo en una olla i porteu-lo a ebullició.
  3. Afegiu-hi les pilotes i bulliu-ho 20 min. Incorporeu-hi la pasta i porteu-ho a ebullició 10 min més. Serviu-ho.
     

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: