Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu el lluç a dauets. Peleu les carxofes i talleu-les a octaus. Piqueu el julivert.
  2. Ofegeu les carxofes en una olla fins que es daurin. Incoporeu-hi el sofregit de tomàquet i coeu-ho 2 min. Mulleu-ho amb el Caldo Natural de Peix Aneto i deixeu-ho bullir 8 min.
  3. Afegiu-hi les tallarines i coeu-les 6 min.
  4. Incorporeu-hi els daus de lluç i coeu-ho 3 min més. Serviu la sopa amb el julivert picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto