Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per al sorbet d’alfàbrega: en un cassó, feu bullir l’aigua, el suc de llima i el sucre, fins a arribar a 100 ºC. Afegiu-hi les fulles d’alfàbrega i infusioneu-ho fins que estigui fred.
  2. Afegiu-hi el Pro sorbet, i passeu-ho pel túrmix i per un colador. Congeleu-ho 2 h.
  3. Per a l’almívar: barregeu tots els ingredients i bulliu-los fins a obtenir la consistència d’un xarop. Deixeu-ho refredar i afegiu-hi els grills dels cítrics, perquè es confitin. Reserveu-ho a la nevera.
  4. Serviu la sopa de cítrics freda, en un plat soper, amb una bola de sorbet d’alfàbrega, una cullerada d’oli d’oliva i la ruca, fregida i ensucrada.

Més receptes amb Fruita

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto