Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest suc és depuratiu i ajuda a eliminar líquids. Prendre'l al matí exerceix un efecte netejador i reconfortant. També es pot prendre com un gaspatxo, acompanyant-lo amb una guarnició de tomàquet fresc.

Preparació

  1. Talleu els cogombres i l'api a trossos.
  2. Poseu-ho a la liquadora i tritureu-ho. Opcionalment, podeu afegir-hi tomàquet.
  3. Serviu-ho amb fulles de menta o amb unes gotes de llimona o de llima (opcional).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: