Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Aquest suc és depuratiu i ajuda a eliminar líquids. Prendre'l al matí exerceix un efecte netejador i reconfortant. També es pot prendre com un gaspatxo, acompanyant-lo amb una guarnició de tomàquet fresc.

Preparació

  1. Talleu els cogombres i l'api a trossos.
  2. Poseu-ho a la liquadora i tritureu-ho. Opcionalment, podeu afegir-hi tomàquet.
  3. Serviu-ho amb fulles de menta o amb unes gotes de llimona o de llima (opcional).

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: